search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: «Εξάψαλμος» από τους οπαδούς στο Κορωπί!

18.09.2019 10:49
Παναθηναϊκός: Προσφέρει καθημερινά φαγητό σε πολίτες που έχουν ανάγκη το Κορωπί - Media

 

Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Κορωπί και τα… έψαλαν στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας άμεση βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας!

Οι «πράσινοι», έχουν χρειαστεί να διαχειριστούν μια αρκετά δύσκολη κατάσταση μετά και την βαρύτατη ήττα (4-0) από τον Άρη, με τον Γιώργο Δώνη να έχει εκφράσει πρόθεση αποχώρησης από τη στιγμή που η εικόνα δεν βελτιώθηκε καθόλου μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ήρθε η ντροπιαστική νύχτα της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. 

Στην επαφή με τους Αλαφούζο και Νταμπίζα αποφασίστηκε να παραμείνουν όλοι στα πόστα τους, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πλέον με διαταραγμένο κλίμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε το πρωί στο Κορωπί για να μιλήσει με τον κόουτς και τους ποδοσφαιριστές έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Περίπου 40 οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού πήγαν το πρωί στο προπονητικό κέντρο. Μετά από διαβουλεύσεις με την ασφάλεια της ΠΑΕ, μπήκαν κανονικά μέσα και κατευθύνθηκαν στο γήπεδο που γινόταν η προπόνηση.

Οι οπαδοί μίλησαν με σκληρή γλώσσα στους παίκτες για περίπου δύο με τρία λεπτά. Δεν έλειψαν και κάποια ᾽᾽γαλλικἀ᾽᾽, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση. Το μήνυμα, μεταξύ άλλων, ήταν το εξής:

᾽᾽Θα πρέπει να ντρέπεστε για την εικόνα που έχετε. Παίξτε μπάλα. Είστε στον Παναθηναϊκό. Σοβαρευτείτε από την Κυριακή κιόλας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό᾽.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18