search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Κλείδωσαν μοντέλο του Instagram σε κελί με κατσαρίδες στη Μπανγκόκ – Έλειπαν δύο σελίδες του διαβατηρίου της (Photos)

18.09.2019 14:10
Κλείδωσαν μοντέλο του Instagram σε κελί με κατσαρίδες στη Μπανγκόκ – Έλειπαν δύο σελίδες του διαβατηρίου της (Photos) - Media

 

Μοντέλο του Instagram από τη Μ. Βρετανία βρέθηκε κλειδωμένη σε βρώμικο κελί της Μπανγκόκ γιατί έλειπαν 2 σελίδες του διαβατηρίου της.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι έμεινε στο κελί για 24 ώρες, όταν η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακάλυψε ότι έλειπαν οι δύο σελίδες.

Η Lacey Montgomery-Henderson ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίστηκε από την αστυνομία στην Ταϊλάνδη «σαν ζώο».

Η 28χρονη λέει ότι ήταν σε 10ήμερο επαγγελματικό ταξίδι στην Μπανγκόκ, όταν της είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα αφού οι υπάλληλοι του αεροδρομίου απέρριψαν το έγγραφο, στο οποίο είχε χυθεί κάποιο υγρό πριν από χρόνια.

Η influencer λέει ότι ήταν κλειδωμένη στο αστυνομικό τμήμα της Μπανγκόκ, το οποίο ήταν γεμάτο με κατσαρίδες.

Όταν απελευθερώθηκε, η Lacey συνοδεύτηκε από το προσωπικό της British Airways για μια πτήση πίσω στο Χίθροου προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της σήμερα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33