search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Θρίλερ: Νεκρό μοντέλο βρέθηκε σε ασανσέρ, αναζητούνται οι δράστες (Photos)

18.09.2019 15:05
Κορωνοϊός: Πλάτη με πλάτη θα στέκονται στο ασανσέρ οι Κινέζοι (Photos) - Media
 
Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανακάλυψη σε ασανσέρ οικοδομικού συγκροτήματος του πτώματος ενός μοντέλου, καθώς ο θάνατός της καλύπτεται με μυστήριο.
 
Θύμα είναι η 25χρονη Θιτίμ Μπελ Νοραφανπιφάτ βρέθηκε νεκρή στο λόμπι του κτιρίου στη Μπανγκόκ αλλά η αστυνομία θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κατονομάσει υπόπτους.
The 25-year-old boasted more than 73,000 Instagram followers at the time of her death and her fans flocked to her Instagram page to pay tribute to her
Το ανατριχιαστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που διέρρευσε απεικονίζει έναν άνδρα να σέρνει το πτώμα της νεαρής γυναίκας μέσα στον ανελκυστήρα, να το εγκαταλείπει και να φεύγει.
Ο επικεφαλής των ερευνών ανακοίνωσε ότι αναμένουν τη νεκροψία. Το πτώμα του μοντέλου δεν φέρει εμφανή τραύματα, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν ύποπτοι.
Surakit Sitiwilai of the Bukkhalo Police Station told local media they are waiting for the autopsy report. Ms Noraphanpiphat os seen in an Instagram post
Ένας άνδρας που ανακρίθηκε από την αστυνομία ισχυρίστηκε ότι πήρε το μοντέλο σπίτι του καθώς ήταν πολύ μεθυσμένο για να του πει τη διεύθυνσή της έπειτα από μία εκδήλωση στην οποία συνεργάστηκαν.
Thitim 'Bell' Noraphanpiphat was found dead in the lobby of a Bangkok apartment block on Tuesday morning but police have said it is too early to name any suspects
Είπε στην αστυνομία ότι η κοπέλα λιποθύμησε προτού μάθει πού μένει και την άφησε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του. Κάλεσε έναν από τους φίλους της να έρθει να την πάρει. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πήγε την κοπέλα στο λόμπι όσο ήταν αναίσθητη αλλά τόνισε ότι δεν έκανε κάποιο λάθος.
 
Επίσης, σε αναρτήσεις του στα social media αρνήθηκε ότι τη χτύπησε ή τη νάρκωσε. Η Θιτίμ είχε περισσότερους από 73.000 ακολούθους στο Instagram που έσπευσαν να εκφράσουν το σοκ τους απο τον αιφνίδιο χαμό της.
 
Πηγή: enikos.gr/Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:59