search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:28
MENU CLOSE

Έπος: Η αντίδραση Μπέζου όταν έμαθε ότι η νικήτρια του GNTM θα παίξει Ίψεν (Video)

18.09.2019 16:03
«Ο Γιάννης Μπέζος με έκανε καλύτερο ηθοποιό και καλύτερο άνθρωπο» - Media
 
Πραγματικά… επική ήταν η αντίδραση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιάννη Μπέζου, όταν πληροφορήθηκε ότι η νικήτρια του GNTM θα ερμηνεύσει Ίψεν στο θέατρο, αν και δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.
 
Ο Γ. Μπέζος ενημερώθηκε γι’ αυτό on air, όντας καλεσμένος σε εκπομπή στην ΑΝΤ1 και η αντίδρασή του ήταν… για Όσκαρ.
 
Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι «το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».
 
Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν θα μπορούσαν οι σπουδές να μην είναι προϋπόθεση, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».
 

 

Πληροφορίες: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:26