15/07/2020 08:12:08

Ζόρια για τον ΣΚΑΪ - Τα δύο δυνατά χαρτιά του δεν τραβάνε

Το ριάλιτι που αποτελεί «γρίφο» για τον ΣΚΑΪ - Δύσκολα θα επιστρέψει - Media

 

Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι ασφαλώς ένα μεγάλο στοίχημα. Τα νέα πρόσωπα είναι πολλά, η επένδυση μεγάλη και η πίεση για άμεσα αποτελέσματα ακόμα μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr το κανάλι υπολόγιζε στα δυνατά χαρτιά του δυο προγράμματα που έδειχναν ότι θα ξεχωρίσουν στις ζώνες τους.

Ο λόγος για τις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου και το «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αν και πρόκειται για προσεγμένες παραγωγές και αυτό είναι εμφανές ακόμα και στα μάτια ενός τηλεθεατή που δεν έχει σχέση με το χώρο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα.

Και αν για το Boom η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη δεν ισχύει το ίδιο για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία έχει επενδύσει πολλά το κανάλι. 

Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα, όμως η υποδοχή του κοινού στα 2 προγράμματα δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι του καναλιού! Αν θα καταφέρουν να γυρίσουν το χαρτί με διορθωτικές κινήσεις ή αν συνεχιστούν τα ζόρια θα φανεί στο μέλλον…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.