search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34
MENU CLOSE

Ιταλός «επιχειρηματίας» έζησε την απόλυτη χλιδή της Μυκόνου αφήνοντας φέσι 128.000 ευρώ!

19.09.2019 07:29
«Ράμπο» της εφορίας θα παριστάνουν τους πελάτες στα κρυφά πάρτι της Μυκόνου (Video) - Media

 

Ούνα φάτσα ούνα…ράτσα λένε οι Ιταλοί για μας τους Έλληνες και ένας «επιχειρηματίας» από τη γειτονική χώρα απέδειξε ότι το ίδιο ισχύει σε ότι αφορά τη λαμογιά και την απάτη.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο εν λόγω κύριος λοιπόν, ο οποίος ήθελε να ζήσει τον μύθο του στην κοσμοπολίτικη μύκονο έκλεισε μία πολυτελέστατη βίλα μέσω ενός Έλληνα φίλου του που υποτίθεται ότι ήταν επχιερηματίας και αυτός αλλά τελικά όπως στη συνέχεια αποδείχτηκε ήταν…ψυκτικός από το Βόλο.

Ο φίλος «επιχειρηματίας» ήταν εκείνος που απευθύνθηκε σε διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας, αν τυγχάνει να έχει κάποια γνωριμία στη Μύκονο προκειμένου να εξυπηρετήσει έναν πολύ σπουδαίο Ιταλό πελάτη.

Πράγματι ο διευθυντής του ξενοδοχείου τον σύστησε σε ένα απο τα πιο γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία του νησιού.

Τους είπε λοιπόν ότι ο Ιταλός ήθελε να κλείσει ένα πολυτελέστατο σπίτι στα Κανάλια το οποίο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια προκειμένου να φιλοξενήσει και την οικογένεια του.

Πρώτα έφτασαν στη Μύκονο η σύζυγος του με τα δυο παιδιά τους, ενώ εκείνος ήρθε δυο μέρες αργότερα και αφού πρώτα είχε καταβάλει με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας το ποσό των 50.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στην συμφωνηθείσα προκαταβολή για τις συνολικά 179.800 που ήταν και το συνολικό κόστος της κράτησης.

Ο Ιταλός ξεκίνησε τις διακοπές του στη βίλα, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την τοποθεσία, την αρχιτεκτονική του σπιτιού και τις Vip υπηρεσίες που του παρείχαν.

Όσο όμως κυλούσαν οι μέρες, εκείνος δεν έδειχνε διατεθειμένος να καταβάλει το ποσό που υπολείπονταν για να κλείσει ο λογαριασμός, παρά τις συνεχείς οχλήσεις εκ μέρους του ταξιδιωτικού γραφείου.

Ωστόσο, κάποια στιγμή και προφανώς επειδή βρισκόταν υπό πίεση, επιχειρεί να καθησυχάσει τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού γραφείου, λέγοντας τους ότι θα έστελνε και το υπόλοιπο ποσό με δυο τραπεζικά εμβάσματα από μια Ελβετική και μια Ιταλική τράπεζα. Όμως τα εμβάσματα δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, διότι ενώ φαινόταν ότι τα χρήματα κατατίθενται στον λογαριασμό του γραφείου, τελευταία στιγμή η συναλλαγή δεν ολοκληρωνόταν, προφανώς επειδή ο πελάτης ακύρωνε το έμβασμα προτού εκταμιευτεί το ποσό των 129.800 ευρώ.

Τελικά ένα ωραίο πρωινό, ο Ιταλός επιβιβάζεται σε ιδιωτικό τζετ και πετάει για Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας σύξυλους τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού γραφείου, οι οποίοι αναγκάστηκαν να δώσουν από την τσέπη τους 40.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της βίλας για να τον αποζημιώσουν, ενώ θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα μέσω της δικαστικής οδού, αφού πρώτα καταφέρουν να εντοπίσουν τον Ιταλό αριστοκράτη με τις σφιχτές τσέπες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34