24/02/2020 17:09:18

Καταραμένη κρίση: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποχωρίστηκε το σκάφος του! (Video)

Καταραμένη κρίση: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποχωρίστηκε το σκάφος του! (Video)  - Media

 

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να μη μένει, πια, στο σκάφος του όπου είχε επιλέξει να μένει τα τελευταία χρόνια. Οι λόγοι - όπως είπε- είναι η κρίση και το κράτος που τον αναγκάζει να μένει σε στεριά και να δηλώνει λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ...

«Δεν αφήνεις ποτέ το σκάφος γιατί μετά θα έχεις ψυχολογικά και εγκεφαλικά προβλήματα. Απλά. βγήκα λίγο στη στεριά κι εγώ, λόγω κρίσης. Γιατί σε αυτή τη χώρα που ζούμε τα σκάφη είναι είδη πολυτελείας. Δεν μπορείς να δηλώνεις το σκάφος σου ως μόνιμο τόπο κατοικίας, σου απαγορεύεται αυτό. Πρέπει να έχεις έναν λογαριασμό της ΔΕΗ, του ΟΤΕ στη στεριά ή ένα ενοίκιο. Αλλιώς δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου σαν Έλληνας πολίτης» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.