search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:25
MENU CLOSE

Καταραμένη κρίση: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποχωρίστηκε το σκάφος του! (Video)

19.09.2019 07:34
Το σχόλιο του Καλυβάτση για Κανάκη – Αρναούτογλου (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να μη μένει, πια, στο σκάφος του όπου είχε επιλέξει να μένει τα τελευταία χρόνια. Οι λόγοι – όπως είπε- είναι η κρίση και το κράτος που τον αναγκάζει να μένει σε στεριά και να δηλώνει λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ…

«Δεν αφήνεις ποτέ το σκάφος γιατί μετά θα έχεις ψυχολογικά και εγκεφαλικά προβλήματα. Απλά. βγήκα λίγο στη στεριά κι εγώ, λόγω κρίσης. Γιατί σε αυτή τη χώρα που ζούμε τα σκάφη είναι είδη πολυτελείας. Δεν μπορείς να δηλώνεις το σκάφος σου ως μόνιμο τόπο κατοικίας, σου απαγορεύεται αυτό. Πρέπει να έχεις έναν λογαριασμό της ΔΕΗ, του ΟΤΕ στη στεριά ή ένα ενοίκιο. Αλλιώς δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου σαν Έλληνας πολίτης» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:25