search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Φανερά αδυνατισμένος ο Γιώργος Θεοφάνους: «Έχασα 17 κιλά μετρώντας… αμαρτίες!» (Video)

19.09.2019 07:49
Φανερά αδυνατισμένος ο Γιώργος Θεοφάνους: «Έχασα 17 κιλά μετρώντας… αμαρτίες!» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα  εμφανίστηκε ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων- τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 17 ολόκληρα κιλά.

Όπως εξήγησε, έκανε μία δίαιτα αγγλική που την κάνει η μισή Κύπρος και σε αυτόν είχε αποτελέσματα. Ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε, όμωςμ να μάθει ακόμα περισσότερα σχετικά με την εν λόγω διατροφή του κι έτσι ο Γιώργος Θεοφάνους του πέρασε σε λεπτομέρειες:  «Ξεκινάς και μετράς αμαρτίες μέσα στη μέρα… Δεν κάνει να κάνεις πολλές αμαρτίες! Δικαιούσαι να κάνεις 15 αμαρτίες μέσα στη μέρα. Όχι μία πίτσα ή σουβλάκια… Για παράδειγμα ένα κουτάλι λάδι είναι σα δύο αμαρτίες! Από το Μάρτη μήνα σε αυτό το κομμάτι είμαι αναμάρτητος! Έχω χάσει 17 κιλά από το Μάρτη. Ένα κιλό κάθε εβδομάδα! Έχω βιλιαράκι με τις αμαρτίες, θα σου το στείλω… Τρώω πολλά πράγματα και δεν έχει ωράριο» είπε συγκεκριμένα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15