search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Παπαχρήστος, Πρετεντέρης και Κανέλλης «πυροβολούν» τον Μητσοτάκη για την προανακριτική

19.09.2019 08:28
Παπαχρήστος, Πρετεντέρης και Κανέλλης «πυροβολούν» τον Μητσοτάκη για την προανακριτική   - Media

 

Τρεις από τους βασικότερους αρθρογράφους των Νέων, ασκούν από τη στήλη τους, έντονη κριτική κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν προχωρά σε προανακριτική σε ότι αφορά την υπόθεση Novartis και για τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και περιορίζεται μόνο στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ειδικότερα ο Γιώργος Παπαχρήστος σημειώνει: «Δεν μας τα λέει καλά η κυβέρνηση, καθόλου καλά για την ακρίβεια. Ούτε ο Κυριάκος μας τα λεει καλά… Φρονώ οτι κακοσχηματισμενοι εγκέφαλοι τον παρασύρουν σε μέγα λάθος” και συνεχίζει ο δημοσιογράφος σε αλλο σημείο “Υπάρχει έστω και ένας δικαστής ο οποίος να δεχθεί… οτι σηκώθηκε ενα πρωινό ο Παπαγγελόπουλος και εκεί που έπινε τον καφέ του… του κατέβηκε ξαφνικά η ιδέα “δεν στήνω, ρε, ενα σκάνδαλο, στο οποίο να εμπλέξω Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα και έξι – επτά πρώην υπουργούς, να κάνουμε πλάκα;”. Αν έκανε κατι, αυτο προφανώς το έκανε κατόπιν άνωθεν εντολής” για να καταλήξει “Αυτό σημαίνει ότι ο Παπαγγελόπουλος είχε εντολη απο τον Τσιπρα για να κατασκευάσει ο,τι τέλος πάντων κατασκεύασε. Άρα πως τον εξαιρείς κύριε Μητσοτάκη μου»;

Ο Ηλίας Κανέλλης αναφέρει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι ο Τσιπρας συνήργησε πολιτικά στη σκευωρία. Αν απο τις μαρτυρίες και τα πειστήρια αυτή η συνέργεια αποδεικνύεται, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μη βρίσκεται πλάι στον υπουργό του, τον Παπαγγελόπουλο;»

Τέλος πολύ πιο διακριτικά ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει για το ίδιο θεμα: «Κράτος δικαίου δεν σημαίνει να κλείνεις πολιτικά ποινικές υποθέσεις που καποιοι άνοιξαν πολιτικά. Αυτο ειναι απλώς ίδια λογική απο αντίπαλα μυαλά… Μήνες ολόκληρους γράφαμε οτι η Novartis ειναι είτε σκάνδαλο, είτε σκευωρία. Τριτη εκδοχη δεν διατύπωσε κανείς” και καταλήγει “Η Δημοκρατια ασφαλώς δεν ειναι δικαστήριο. Αλλα ούτε και κολυμβήθρα του Σιλωαμ».

Enimerosi24

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:18