search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Κατερίνα Ζαρίφη: Τι απαντά εν εξάλλω στον οδηγό που είπε «χοντρή» την Τζένη Διαγούπη (Video)

19.09.2019 09:34
Κατερίνα Ζαρίφη: Τι απαντά εν εξάλλω στον οδηγό που είπε «χοντρή» την Τζένη Διαγούπη (Video) - Media

 

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη αναφορικά με την υβριστική επίθεση που δέχτηκε η Τζένη Διαγούπη με αφορμή τα κιλά της.

Η παρουσιάστρια προβάλλοντας την απάντηση της ηθοποιού σε βίντεο στο «Μεσημέρι #yes» σχολίασε για το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι δε συμφωνεί με εκείνους που σιωπούν στην προσβολή αλλά επικροτεί όσους επιλέγουν να απαντήσουν είτε με κόσμιο τρόπο είτε όχι.

«Δεν ξέρω πώς αντέδρασε, την αγαπώ ιδιαίτερα κιόλας, αυτό το ταλαντούχο πλάσμα, αλλά εγώ είμαι πάρα πολύ εναντίον στο να μην απαντάς. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να μην απαντάμε. Δεν ξέρω αν απαντήσεις ως υπάλληλος του Cambridge ή ως λιμενεργάτης -που συνήθως απαντώ εγώ-, αλλά νομίζω ότι είναι κομμάτια που μένουν στην ψυχή σου. Ναι, να απαντήσεις! Δεν καταλαβαίνω ο κύριος, αυτός τώρα τι κόλλημα είχε. Καλέ μου άνθρωπε, θα μπορούσαμε να ξέρουμε και δικό σας ανατομικό πρόβλημα και να λέμε… μικρέ μου οδηγέ, έβαλες φλας στην μπαταρία;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:40