Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
2 φλιτζ. ζάχαρη
10 κουταλιές βούτυρο (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
3 αβγά μεγάλα
3 ώριμες μπανάνες
1 κ.γ. κανέλα
3 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. αλάτι
Λίγη βανίλια
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά και χτυπάμε καλά προτού προσθέσουμε το επόμενο. Σε ένα μικρό μπολ λιώνουμε τις μπανάνες με το πιρούνι και προσθέτουμε την κανέλα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε αλεύρι, σόδα, αλάτι και baking powder. Προσθέτουμε τις μπανάνες στο μίγμα ζάχαρης-αβγών και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Προσθέτουμε το μίγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά και να «εξαφανιστεί» το αλεύρι. Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 60-70 λεπτά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.