search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:48
MENU CLOSE

Ελένη Δήμου για Sin Boy: «Εγώ είμαι τραγουδίστρια, sorry» (Video)

19.09.2019 11:44
Eλένη Δήμου: Είναι ταλαντούχα τα παιδιά των talent shows, αλλά πού είναι τώρα; (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Eλένη Δήμου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το… φαινόμενο Sin Boy. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει ακούσει για τον εν λόγω ράπερ όπως επίσης και για το τραγούδι “mama” που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία, ωστόσο, η ίδια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον στίχο οπότε δεν μπορεί να αναγνωρίσει ως ταλέντο κάτι διαφορετικό.

«Όλα τα ακούω. Επειδή εγώ δεν είμαι παρελθοντολόγος, ό,τι γίνεται καλώς γίνεται. Αλλά, επειδή εγώ έχω μια τρέλα με τον στίχο, με τον λόγο πρώτα απ’ όλα και μετά με τη μελωδία, επειδή είμαι τραγουδίστρια θέλω να ακούσω στίχο. Εγώ θέλω να ακούω τραγουδιστές, να ακούω ωραίες μελωδίες, να ακούω ωραία λόγια… Καταγγελτικά; Καταγγελτικά, αλλά να καταλαβαίνω τι λέει. Δηλαδή, αν είναι ύμνος προς τη γυναίκα χαίρομαι πάρα πολύ αλλά δεν έχω καταλάβει τι λέει. Αυτό το παιδί, που μια χαρά έκανε επιτυχία, αυτό το από μέσα και το δεν ξέρω τι λέω, εμένα δεν μου κάθεται γιατί είμαι τραγουδίστρια, sorry!», δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:48