search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:39
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI – Να… μάθει μπαλίτσα από την ΕΛ.ΑΣ. (Video)

19.09.2019 13:03
Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI - Να... μάθει μπαλίτσα από την ΕΛ.ΑΣ. (Video) - Media

 

Μαθήματα από την… ΕΛ.ΑΣ., για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεξάγονται οι έρευνες, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο το ομοσπονδιακό γραφείο ερευνών ερεύνησε την υπόθεση Novartis, κάλεσε το FBI ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «από την ποιότητα των ερευνών που διαβάζω για τη Novartis και το FBI έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI. Μάλλον πρέπει να μάθουν από την ελληνική αστυνομία πώς γίνονται οι δουλειές, γιατί δεν τους βλέπω καλά».

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι «για να πούμε για σκάνδαλο Novartis θα πρέπει να υπάρξει μια καταδικαστική απόφαση».

Αναφερόμενος, δε, στη θητεία του στο υπουργείο Υγείας επισήμανε ότι «δεν γνωρίζω η Novartis να έκανε κάτι διαφορετικό από τις άλλες εταιρείες. Όσο ήταν σκάνδαλο ο τρόπος που ι άλλες εταιρείες μέσω των ιατρικών επισκεπτών, των συνεδρίων και των διαφημίσεων, κατάφεραν να πετύχουν μεγαλύτερη συνταγογράφηση των προϊόντων τους, κατά τον ίδιο τρόπο το έκανε η Novartis. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι που να έκανε η Novartis περισσότερο από τις άλλες εταιρείες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:39