11/07/2020 22:46:16

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI - Να... μάθει μπαλίτσα από την ΕΛ.ΑΣ. (Video)

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI - Να... μάθει μπαλίτσα από την ΕΛ.ΑΣ. (Video) - Media

 

Μαθήματα από την... ΕΛ.ΑΣ., για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεξάγονται οι έρευνες, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο το ομοσπονδιακό γραφείο ερευνών ερεύνησε την υπόθεση Novartis, κάλεσε το FBI ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «από την ποιότητα των ερευνών που διαβάζω για τη Novartis και το FBI έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI. Μάλλον πρέπει να μάθουν από την ελληνική αστυνομία πώς γίνονται οι δουλειές, γιατί δεν τους βλέπω καλά».

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι «για να πούμε για σκάνδαλο Novartis θα πρέπει να υπάρξει μια καταδικαστική απόφαση».

Αναφερόμενος, δε, στη θητεία του στο υπουργείο Υγείας επισήμανε ότι «δεν γνωρίζω η Novartis να έκανε κάτι διαφορετικό από τις άλλες εταιρείες. Όσο ήταν σκάνδαλο ο τρόπος που ι άλλες εταιρείες μέσω των ιατρικών επισκεπτών, των συνεδρίων και των διαφημίσεων, κατάφεραν να πετύχουν μεγαλύτερη συνταγογράφηση των προϊόντων τους, κατά τον ίδιο τρόπο το έκανε η Novartis. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι που να έκανε η Novartis περισσότερο από τις άλλες εταιρείες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.