31/03/2020 13:51:25

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Αποπροσανατολισμό και παρέμβαση στη δικαιοσύνη βλέπει η Κουμουνδούρου

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Αποπροσανατολισμό και παρέμβαση στη δικαιοσύνη βλέπει η Κουμουνδούρου - Media
 
Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθει τελικώς η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου οι εργασίες της να συμπέσουν με το Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ το τριήμερο 27 - 29 Σεπτεμβρίου. Κατ 'αυτόν τον τρόπο, εκτιμήθηκε, θα διευκολυνθούν καλύτερα τα μέλη της ΚΕ να συμμετάσχουν τοσο στις εργασίες της συνεδρίασης του οργάνου, που θα είναι διήμερες, όσο και στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.
 
Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, όπως η Νοβάρτις, το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, η ΔΕΗ και το Ελληνικό (ένας πρώτος γύρος συζήτησης). Αναφορικά με τη Νοβάρτις, συμφωνα με κομματικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε ότι η ΝΔ με τη χθεσινή της κίνηση για τη σύσταση Προανακριτικης Επιτροπής κάνει μια πρόσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία του σκανδάλου, ενώ συνιστά παρεμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.
 
Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα της διεύρυνσης και της οργανωτικής ανασυγκρότησης. Πατώντας πάνω στην προηγούμενη απόφαση της ΚΕ συζητήθηκε η πρόοδος στις κατευθύνσεις που ειχαν δοθεί Ειδικότερα συζητήθηκε η ψηφιακή αναβάθμιση, που θα περιλαμβάνει την πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών, η οποία πάντως βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της τεχνικής δουλειάς.
 
Η πολιτική διακήρυξη έχει αρχίσει και συγγράφεται και θα παρουσιαστεί στη ΚΕ της ερχόμενης εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.