search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Λαμία: Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και τον λήστεψαν (Photos)

19.09.2019 15:58
Λαμία: Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και τον λήστεψαν (Photos) - Media

 

Ακόμη μια ληστεία έγινε το πρωί της Πέμπτης σε μια ήσυχη γειτονιά της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Δευκαλίωνος στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 10:00 το πρωί ένας ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι να πετάξει τα σκουπίδια. Ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά ένας νεαρός, ο οποίος όρμησε και του άρπαξε 180 ευρώ που είχε πάνω του.

Ο δράστης το έβαλε τα πόδια, ενώ ο ηλικιωμένος μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ ενημέρωσε την αστυνομία και άρχισαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο νεαρός.

Αρκετή ώρα αργότερα όμως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έναν νεαρό στην πλατεία Πάρκου ο οποίος έμοιαζε στην περιγραφή που έδωσε ο ηλικιωμένος και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε από το θύμα και συνελήφθη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:21