search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Παιδί 8χρονών δεν άντεχε να τον χτυπάνε οι γονείς του και αυτοκτόνησε (Photos)

20.09.2019 08:35
Παιδί 8χρονών δεν άντεχε να τον χτυπάνε οι γονείς του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media

 

Ο μικρός Αντόν από τη νότια Ουκρανία, βίωνε καθημερινά μια κόλαση. Οι γονείς του τον χτυπούσαν συνεχώς για ασήμαντη αφορμή και όλο του φώναζαν. Η παιδική ψυχούλα δεν βρήκε τα αποθέματα να αντέξει μια τέτοια κατάσταση μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο μικρός αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή που ζούσε. Άνοιξε το παράθυρο του διαμερίσματος στον 9ο όροφο όπου έμενε και βούτηξε στο κενό. Αυτοκτόνησε. Μόλις είχε επιστρέψει από το σχολείο και ήξερε ότι τον περίμενε άλλη μια μέρα με εξευτελισμούς και άγριο ξυλοδαρμό.

Οι γείτονες πριν ο μικρός αυτοκτονήσει είχαν ακούσει πάλι τους γονείς του να τον χτυπούν και να του φωνάζουν επειδή είχε σκίσει τα ρούχα του στο σχολείο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και έχει οριστεί δίκη για τους γονείς οι οποίοι αν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με πέντε χρόνια φυλάκισης. Η δασκάλα του αλλά και η ψυχολόγος του σχολείου κατέθεσαν με τη σειρά τους στην αστυνομία και είπαν ότι το παιδάκι περνούσε δύσκολα με την οικογένεια του, και ότι είχε ζητήσει πολλές φορές βοήθεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:48