17/02/2020 20:19:19

ΝΔ: Φροντιστήριο για τα Social Media στους βουλευτές - Τι τους «έκοψαν»! 

ΝΔ: Φροντιστήριο για τα Social Media στους βουλευτές - Τι τους «έκοψαν»!  - Media

 

Ναι στις πολιτικές σελίδες στο διαδίκτυο, αλλά όχι στα προφίλ. Ναι στο Instagram και διπλό «ναι στο Youtube, αλλά όχι στο twitter. Ένα πρωτότυπο φροντιστήριο δημιούργησε η ΝΔ που αποφάσισε να διδάξει την ορθή χρήση των Social Media στους βουλευτής της. 

Η ομάδα των Social Media του κόμματος, λοιπόν, προκάλεσε τους βουλευτές σε ένα ιδιότυπο μάθημα για το ίντερνετ. Αυτός που τους είπαν - πάντα ευγενικά, σύμφωνα με την Espresso - είναι ότι οι προσωπικοί λογαριασμοί πρέπει να περιοριστούν στην επικοινωνία με τους φίλους και όλη η πολιτική δράση να διαχέεται στις πολιτικές σελίδες, στο instagram και σε βιντεάκια στο Youtube. 

Κυρίως όμως τους «έκοψαν» το twitter, καθώς συζητήθηκε το ύφος των αναρτήσεων καθώς και ο τρόπος που οι βουλευτές θα απαντούσε στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα Fake News. Το σύνθημα των καθηγητών που δίδαξαν στο σεμινάριο ήταν: «στόχευσε το κοινό σου και αποφάσισε πώς θα του μιλήσεις». Η ενημέρωση διήρκησε δύο ώρες και πήραν μέρος αρκετοί βουλευτές μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Κυρανάκη, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Μακάριος Λαζαρίδης, η Ζωή Ράπτη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Νόνη Δούνια και άλλοι πολλοί. 

Για να μαζεύεις τα ασυμμάζευτα όταν μπορείς νωρίτερα να… νουθετήσεις; 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.