search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:48
MENU CLOSE

ΝΔ: Φροντιστήριο για τα Social Media στους βουλευτές – Τι τους «έκοψαν»! 

20.09.2019 08:49
ΝΔ: Φροντιστήριο για τα Social Media στους βουλευτές - Τι τους «έκοψαν»!  - Media

 

Ναι στις πολιτικές σελίδες στο διαδίκτυο, αλλά όχι στα προφίλ. Ναι στο Instagram και διπλό «ναι στο Youtube, αλλά όχι στο twitter. Ένα πρωτότυπο φροντιστήριο δημιούργησε η ΝΔ που αποφάσισε να διδάξει την ορθή χρήση των Social Media στους βουλευτής της. 

Η ομάδα των Social Media του κόμματος, λοιπόν, προκάλεσε τους βουλευτές σε ένα ιδιότυπο μάθημα για το ίντερνετ. Αυτός που τους είπαν – πάντα ευγενικά, σύμφωνα με την Espresso – είναι ότι οι προσωπικοί λογαριασμοί πρέπει να περιοριστούν στην επικοινωνία με τους φίλους και όλη η πολιτική δράση να διαχέεται στις πολιτικές σελίδες, στο instagram και σε βιντεάκια στο Youtube. 

Κυρίως όμως τους «έκοψαν» το twitter, καθώς συζητήθηκε το ύφος των αναρτήσεων καθώς και ο τρόπος που οι βουλευτές θα απαντούσε στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα Fake News. Το σύνθημα των καθηγητών που δίδαξαν στο σεμινάριο ήταν: «στόχευσε το κοινό σου και αποφάσισε πώς θα του μιλήσεις». Η ενημέρωση διήρκησε δύο ώρες και πήραν μέρος αρκετοί βουλευτές μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Κυρανάκη, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Μακάριος Λαζαρίδης, η Ζωή Ράπτη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Νόνη Δούνια και άλλοι πολλοί. 

Για να μαζεύεις τα ασυμμάζευτα όταν μπορείς νωρίτερα να… νουθετήσεις; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:48