25/02/2020 05:47:08

«Είμαι πελλός» φώναξε ο Κύπριος μαθητής και της έβγαλε μαχαίρι...

«Είμαι πελλός» φώναξε ο Κύπριος μαθητής και της έβγαλε μαχαίρι... - Media

Τα κρούσματα βίας και μπούλινγκ στα σχολεία έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον έχουν ξεπεράσει το στάδια της απλής ανησυχίας. Αποτέλεσμα είναι χιλιάδες μαθητές να ζουν καθημερινά σε καθεστώς ανασφάλειας για το τι μπορεί να τους συμβεί όταν βρίσκονται στους σχολικούς χώρους. 

Σήμερα μια ανάλογη υπόθεση βλέπει και πάλι το φως της δημοσιότητας. Όπως εγκύρως πληροφορείται το Sigmalive, άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας έλαβε χώρα σε σχολική μονάδα της Λεμεσού, χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, μαθητής και μαθήτρια σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα είχαν έντονη διαφωνία εντός του σχολείου.

Σε ανύποπτο χρόνο ο μαθητής έβγαλε μικρό μαχαίρι και το προέταξε στη μαθήτρια.

«Είμαι πελλός», είπε ο μαθητής στη μαθήτρια.

Όπως είναι φυσικό, ακολούθησε αναστάτωση ενώ τα χειρότερα αποφεύχθησαν με την έγκαιρη παρέμβαση καθηγητή του σχολείου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στον εν λόγω μαθητή έχει επιβληθεί αποβολή τεσσάρων ημερών ενώ στόχος της διεύθυνσης είναι η αποβολή του δια παντός από τη σχολική μονάδα. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω μαθητής φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο της Λεμεσού, αφού νωρίτερα προηγήθηκε η απομάκρυνση του από άλλο σχολείο, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Την υπόθεση χειρίζεται η ίδια η διεύθυνση του σχολείου.

Σημειώνεται ότι στην κυπριακή διάλεκτο πελλός σημαίνει τρελός.

ΠΗΓΗ: Sigmalive.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.