search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:03
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ η στιγμή που αστυνομικός σκύλος εντοπίζει ναρκωτικά και αρχαία κρυμμένα σε μαντρί (Video)

20.09.2019 12:24
Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ η στιγμή που αστυνομικός σκύλος εντοπίζει ναρκωτικά και αρχαία κρυμμένα σε μαντρί (Video) - Media

 

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο άνδρες ηλικίας 54 και 37 ετών, για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σύμφωνα με το seleo.gr, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο του 37χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Σταυρού, όπου ο 54χρονος απέκρυπτε συνολικά 6 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 7 κιλών και 466 γραμμαρίων, καθώς και 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 54χρονου στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 τμήματα αγγείων και αμφορέα, καθώς και 2 νομίσματα, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για την προστασία αρχαιοτήτων. Επίσης κατασχέθηκε μία σφραγίδα δημοτικής Αρχής, την οποία ο 54χρονος κατείχε παράνομα. Τα αρχαία αντικείμενα θα αποσταλούν στην αρμόδια Εφορία Αρχαιοτήτων για περαιτέρω εκτίμηση, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Ακύλα, το λαγωνικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας να ξετρυπώνει τα ναρκωτικά:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15