search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:30
MENU CLOSE

Πυρά Αχτσιόγλου κατά Βρούτση: Γυρνάει το ασφαλιστικό στην εποχή των ελλειμμάτων

20.09.2019 13:30
Πυρά Αχτσιόγλου κατά Βρούτση: Γυρνάει το ασφαλιστικό στην εποχή των ελλειμμάτων - Media

 

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση εξαπέλυσε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τις εξελίξεις στον ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι «η ΝΔ και ο κ. Βρούτσης μέσα σε ελάχιστο χρόνο οδηγούν το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και πάλι πίσω στην εποχή των ελλειμμάτων.

Τόσο το 2017 όσο και το 2018 ο ΕΦΚΑ έκλεισε με σημαντικό πλεόνασμα, ενώ και ο προϋπολογισμός του για το 2019 προέβλεπε ισχυρό πλεόνασμα.
 
Όμως, η νέα διοίκηση του ΕΦΚΑ και η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας «πέτυχαν», μέσα σε μόλις 3 μήνες, να αναθεωρήσουν τον προϋπολογισμό του ΕΦΚΑ προβλέποντας έλλειμμα περίπου 50 εκατ. ευρώ για το 2019.
 
Οι ημέρες υπονόμευσης και απαξίωσης του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης επέστρεψαν μαζί με τη ΝΔ. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος θα επωμιστεί το βάρος αυτού του ελλείμματος».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:28