search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Μεγάλη μεταγραφή: Φεύγει ο Βασίλης Γερασίμου μετά από 22 χρόνια

20.09.2019 14:18
Μεγάλη μεταγραφή: Φεύγει ο Βασίλης Γερασίμου μετά από 22 χρόνια - Media

 

Ύστερα από 22 άκρως επιτυχημένα χρόνια στον ΣΠΟΡ fm, o Βασίλης Γερασίμου «μετακομίζει» στον Sport24.

Δύο εβδομάδες πριν, ο ίδιος είχε ανακοινώσει το τέλος του από το επί 22 χρόνια«σπίτι του», με το νέο του ξεκίνημα να αποτελεί πραγματικότητα και να ανακοινώνεται επίσημα από τον Sport24 Radio

Η ανακοίνωση του σταθμού έχει ως εξής:

«Ο Sport24 Radio 103,3 υποδέχεται στην οικογένεια του τον ‘βασιλιά της νύχτας’ Βασίλη Γερασίμου. Ο επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός μετά από 25 χρόνια πορείας στις βραδινές, προς το ξημέρωμα, ώρες του ελληνικού αθλητικού ραδιοφώνου, μπαίνει στην ομάδα του Sport24 Radio 103,3, του αθλητικού σταθμού με το πιο πιστό και φανατικό κοινό.

Ο Βασίλης Γερασίμου είναι ο ραδιοφωνικός φίλος ακροατών εδώ και δεκαετίες, που τους κάνει παρέα στο σκοτάδι, δίνει φωνή σε βραδινούς και πολύ πρωινούς ακροατές, σχολιάζει τον αθλητισμό και την ελληνική λαϊκή μουσική, πάντα με αφοσίωση αλλά και ντέρτι».

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:05