search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:35
MENU CLOSE

Απίστευτο: Δείτε την μεταμόρφωση πασίγνωστου ηθοποιού (Photos)

20.09.2019 16:10
Απίστευτο: Δείτε την μεταμόρφωση πασίγνωστου ηθοποιού (Photos) - Media

 

Όχι δεν είναι κάποιος καουμπόι, ο οποίος μόλις γύρισε στο ράντσο, μετά από πολλές μέρες στην ύπαιθρο όπου φύλαγε το κοπάδι, αλλά ένας πολύ γνωστός ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Nicolas Cage ο οποίος εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Running with the Devil», σχεδόν μεταμορφωμένος και, μάλλον ατημέλητος.

Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με οριακά ατημέλητη εμφάνιση, έχοντας μούσι και μουστάκι, με ένα καπέλο καουμπόικο καπέλο, τζιν μπουφάν που φαινόταν βρώμικο, μαύρο t-shirt και δερμάτινο παντελόνι.
Ο 55χρονος Nicolas Cage πόζαρε για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί μαζί με τον 28χρονο γιο του, Γουέστον, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Κριστίνα Φούλτον.
 
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να εστιάσει στην καριέρα του μετά από μια ταραχώδη περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς τον περασμένο Ιούνιο πήρε διαζύγιο από την τέταρτη γυναίκα του, Έρικα Κόικε, μετά από μόλις τέσσερις ημέρες γάμου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:35