10/07/2020 09:56:01

«Απόφαση-εκδίκηση και κόντρα στη νομιμότητα»

«Απόφαση-εκδίκηση και κόντρα στη νομιμότητα» - Media

 

Για μία ακόμα πραξικοπηματική πράξη της ΕΟΚ κάνουν σύμφωνα με πληροφορίες λόγο στον Ολυμπιακό, μετά την άρνηση της ομοσπονδίας να δεχθεί την αλλαγή της ονομασίας για την Α2.

Η ΕΟΚ αρνήθηκε να αναγράφεται ο Ολυμπιακός στις διοργανώσεις της με την ονομασία «Ολυμπιακός Β’-Αναπτυξιακή ομάδα», καθώς σε αντίθεση με ό,τι έχει κάνει με όλες τις ομάδες που έχουν αλλάξει ΑΦΜ, έχουν συγχωνευτεί ή αλλάξει ονομασία για αποφυγή χρεών, οι «ερυθρόλευκοι» αναγράφονται κανονικά Ολυμπιακός.

Το ρεπορτάζ, αναφέρει πως προτού οι πειραιώτες ανακοινώσουν την ονομασία της ομάδας που θα αγωνίζεται στην Α2, προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ερωτήσεις και νομικές συμβουλές για να είναι απόλυτα καλυμμένοι. Όπως και είναι, από τη στιγμή που ως εταιρεία έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν ο,ποιο brand-σήμα έχουν νομικά κατοχυρωμένο στους αρμόδιους Οργανισμούς Τυποποίησης και Σημάτων. Ζήτησαν λοιπόν με επίσημο έγγραφο από την ομοσπονδία να αναγράφεται σε όλες τις προκηρύξεις της, τα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες με την ονομασία της αναπτυξιακής ομάδας (η κανονική θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα) και η ΕΟΚ, τραβώντας ακόμα περισσότερο το σχοινί δεν το δέχθηκε.

Τουλάχιστον για την ώρα, καθώς στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες νομικά για να συμμορφωθεί η ομοσπονδία, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναφέρεται στο πρωτάθλημα π.χ. ως Ήφαιστος Λήμνου, ο Φάρος Κερατσινίου, ενώ έχει κάνει δεκτές όλες τις άλλες αλλαγές ονομάτων. Για παράδειγμα, ο Κολοσσός Ρόδου, είναι πλέον Χολαργός Ρόδου, το Λαύριο είναι ΓΣ Κύμης-Λαύριο κλπ.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νομικό επιτελείο της ομοσπονδίας, ως οφείλει, έχει ενημερώσει το ΔΣ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες και δικαιούται να έχει αυτή την ονομασία, παρόλα αυτά δεν έχει εισακουστεί.

«Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους», ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα λεγόμενα στην ΚΑΕ, που άμεσα θα κινηθεί για την αποκατάσταση αυτής της αυθαιρεσίας από πλευράς ομοσπονδίας.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.