search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:15
MENU CLOSE

Creta Farms: Καμία επίσημη συζήτηση για ένταξη στο άρθρο 106 του πτωχευτικού – Προφορική συναίνεση με τις τράπεζες

20.09.2019 16:57
Πράσινο φως από το Πρωτοδικείο: Στον Βιντζηλαίο η Creta Farms - Media

 

Η Creta Farms και ο βασικός μέτοχος Εμμανουήλ Δομαζάκις απέστειλε στους πιστωτές απαντητική επιστολή η οποία τελεί υπό την έγκριση των επιτροπών των Τραπεζών, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, διευκρινίζοντας πως επί του παρόντος, υπάρχει προφορική συναίνεση και αναμένεται η επίσημη απάντηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις.

Αναφερόμενη σε δημοσιεύματα περί ένταξης της εταιρείας στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος επίσημη σχετική συζήτηση.

Η εταιρεία προσθέτει πως βρίσκεται σε εξέλιξη ειδικός έλεγχος που διενεργείται από την Deloitte Business Solutions AE αναφορικά με την Creta Farms και λοιπές εταιρείες του ομίλου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με έμφαση στις περιοχές που αναφέρθηκαν τους τελευταίους μήνες σε δημοσιεύματα στον τύπο, και κατόπιν της ολοκλήρωσής του θα εκτιμηθούν τυχόν επιπτώσεις των πορισμάτων/ευρημάτων επί των δημοσιευμένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας για την οικονομική χρήση του 2018 και προηγούμενων ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24