16/07/2020 04:05:10

Πάνω από 800 εργαζόμενοι της Alpha Bank αποδέχτηκαν το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Έσπασαν το «φράγμα» των 5,5 δισ. ευρώ οι προσφορές για το ομόλογο της Alpha Bank - Στο 4,25% το επιτόκιο - Media

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου της Alpha Bank, το οποίο είχε ξεκινήσει από τις 9 Σεπτεμβρίου του 2019, με το Πρόγραμμα να απευθύνεται σε Στελέχη των Κεντρικών Υπηρεσιών και του Δικτύου, ηλικίας άνω των 45 ετών, με 20ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία στην Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, η απήχηση του Προγράμματος ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και ξεπέρασε τις εκτιμήσεις, σε μία περίοδο που αντίστοιχα προγράμματα εμφανίζουν σημάδια κόπωσης, με τον αριθμό των αιτήσεων συμμετοχής να υπερβαίνει τις 800.

Σύμφωνα με την Alpha Bank, αποδεικνύεται ότι η διαμόρφωση ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος εθελουσίας εξόδου μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην αναδιοργάνωση της Τράπεζας και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της, ενώ με την υψηλή συμμετοχή στο Πρόγραμμα επιβεβαιώνεται η επιτυχία του εγχειρήματος και δίνει τη δυνατότητα στη Διοίκηση της Τράπεζας να συνεχίσει τη διαδικασία ανανέωσης, δίνοντας τη σκυτάλη σε Στελέχη της νέας γενιάς του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.