search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:28
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σημαντικές ανατροπές στην πρωινή ζώνη

21.09.2019 07:56
Τηλεθέαση Τετάρτης: Οι ευνοημένοι από το… πνεύμα των Χριστουγέννων - Media

 

Σημαντικές ανατροπές χαρακτηρίζουν την τηλεθέαση της πρωινής ζώνης των καναλιών.

Η ζώνη 10-1 το πρωί είναι από τις πλέον απαιτητικές αφού οι εκπομπές είναι πολλές και η θεματολογία τους ποικίλλει. Οι διαφορές μεταξύ των εκπομπών είναι ελάχιστες, εύκολα ανατρέψιμες ενώ τα πράγματα φαίνεται να διαφοροποιούνται στο δυναμικό κοινό.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και το πρωί της Πέμπτης. Οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ εξακολουθούν να είναι στην πρώτη θέση στο γενικό σύνολο με 22,6%. Ακολουθεί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με 18,4% κρατώντας το κοινό που λαμβάνει από το lead-in της ενημέρωσης.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με 16,4% ενώ ελάχιστα πιο πίσω είναι το πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά με 16,2%.

Αρκετά πιο πίσω είναι το «Ευτυχείτε» στο Open με 13,3% και η «Φωλιά των Κου Κου» στο Star με 13,1%. Λίγο πάνω από το διψήφιο (10,8) είναι το «Εκτός γραμμής» στον ALPHA ενώ 4,3% σημείωσε η εκπομπή «Απευθείας».

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στο δυναμικό κοινό. Όπως και την Τετάρτη έτσι και την Πέμπτη οι «Κου Κου» έκοψαν πρώτοι το νήμα με 17,7% και ακολούθησε το «Ευτυχείτε» με 16,8%. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με 14,5% και ελάχιστα πιο πίσω είναι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά με 14,4% ενώ με διαφορά 0,1% ακολουθεί η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με 14,3%.

Στη συνέχεια βλέπουμε την εκπομπή «Εκτός γραμμής» στον ALPHA με 11,6% και τους «Αταίριαστους» με 10,9%. Πολύ χαμηλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η εκπομπή «Απευθείας» με 2,5%.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και οι διαφορές όπως βλέπουμε μικρές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:27