16/07/2020 03:29:21

Σπυράκη για Παπαδημητρίου: «Μαρία Αντουανέτα» ο Μπάμπης (Video)

Σπυράκη για Παπαδημητρίου: «Μαρία Αντουανέτα» ο Μπάμπης (Video) - Media

 

Αιχμές κατά του Μπάμπη Παπαδημητρίου άφησε η Μαρία Σπυράκη, η οποία έκανε μεν λόγο για «συμπεριφορά Μαρίας Αντουανέτας» εμφανίστηκε ωστόσο εν μέρει θετική στις ιδιωτικές «επενδύσεις» -δημόσιες και ιδιωτικές- για τη συντήρηση του δικτύου. 

«Πρέπει να αποφεύγουμε συμπεριφορές αλά Μαρία Αντουανέτα. Είναι απαραίτητο να κρατάμε το μέτρο. Ειδικά για το νερό είναι γεγονός ότι χάνεται ένα μεγάλο μέρος αυτού του φυσικού πόρου. «Είναι απαραίτητο να δώσουμε έμφαση και στην συντήρηση των δικτύων και στην επανάχρηση του νερού. Αυτό δεν χρειάζεται να συνδυάζεται με ακραίες συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να δώσουμε έμφαση στην συντήρηση του δικτύου και να υπάρχουν επενδύσεις σε αυτό από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Επενδύσεις που θα που θα στηρίξουν το δίκτυο», είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 7». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.