search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Φόρεσε το ίδιο φόρεμα 20 χρόνια μετά και εντυπωσίασε (Video | Photo)

21.09.2019 08:43
Τζένιφερ Λόπεζ: Φόρεσε το ίδιο φόρεμα 20 χρόνια μετά και εντυπωσίασε (Video | Photo) - Media

 

Το εξωτικό φόρεμα Versace που η Τζένιφερ Λόπεζ είχε επιλέξει να φορέσει στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2000 αποτέλεσε μια από εμβληματικές εμφανίσεις τη σόουμπιζ, αποτελώντας σημείο αναφοράς της ποπ κουλτούρας.

Μάλιστα, η πράσινη αυτή τουαλέτα που σχεδίασε η Ντονατέλα Βερσάτσε και φόρεσε μοναδικά η Λατίνα καλλονή προκάλεσε είχε προκαλέσει τότε τέτοιο… σάλο στο διαδίκτυο, ώστε χάρη σε αυτή «γεννήθηκε» η αναζήτηση εικόνων, το περίφημο Google Images.

Είκοσι χρόνια μετά, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός τόλμησε να φορέσει ξανά το ίδιο φόρεμα σε επίδειξη μόδας της Ντονατέλα Βερσάτσε στο Μιλάνο!

Μάλιστα, τώρα στα 50 της έδειχνε σαφώς καλύτερη απ’ ότι στα 30 της!

To φόρεμα είναι σήμερα γνωστό ως «bamboo green dress» και «jungle dress». Η Ντονατέλα Βερσάτσε είπε πως η ιδέα για την «αναβίωση» της συγκλονιστικής εμφάνισης της Λόπεζ το 2000 προέκυψε, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο φετινό Met Ball. «Είμαι υπερήφανη που εμπνεύσαμε το Google Images» είπε από το Μιλάνο, όπου η 50χρονη Λόπεζ ήταν η έκπληξη του σόου του φημισμένου οίκου μόδας για την κολεξιόν του 2020.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Ίντερνετ έπεσαν «βροχή»! με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι η 50χρονη Λατίνα είναι πιο όμορφη και πιο σέξι από ποτέ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:15