28/02/2021 11:31:01

Δυο φυτείες με 458 χασισόδεντρα βρέθηκαν στα Χανιά

Δυο φυτείες με 458 χασισόδεντρα βρέθηκαν στα Χανιά - Media

 

Δυο- δυο ανακαλύπτονται οι χασισοφυτείες στην Κρήτη. Μετά από αυτές που ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, άλλες δυο φυτείες εντοπίστηκαν στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Πλατανιά και Αποκορώνου με 458 δενδρύλλια κάνναβης .

Στην επιχείρηση εξερεύνησης συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ασφάλειας, του Τ.Α.Ε. Χανίων και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε πρώτα ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όπου καλλιεργούνταν 405 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων.

Κατόπιν, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου άλλη μια χασισοφυτεία με 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η Δίωξη Ναρκωτικών Χανίων διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό καλλιεργητών οι οποίοι μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.