13/08/2020 02:40:29

Συγκλονίζει ο δήμαρχος Πειραιά: Έγινα δότης μυελού των οστών - Έσωσα την αδελφή μου (Video)

Συγκλονίζει ο δήμαρχος Πειραιά: Έγινα δότης μυελού των οστών - Έσωσα την αδελφή μου (Video) - Media

 

Ο Γιάννης Μώραλης, ο δήμαρχος Πειραιά, συγκλόνισε με την εξομολόγησή του, στην πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Ο γνωστός πολιτικός αποφάσισε πριν από τρία χρόνια να γίνει δότης μυελού των οστών, ώστε να βοηθήσει όποιον άνθρωπο τον είχε ανάγκη. Δεν φανταζόταν, όμως, τότε ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν η αδερφή του!

Πριν από μερικούς μήνες της έσωσε τη ζωή…

«Με πήρε η ίδια και μου το είπε. Κάποιες μέρες ζήσαμε με την αγωνία αν υπάρχει συμβατότητα. Όταν η αδελφή μου μού ανακοίνωσε τηλεφωνικά ότι είμαστε συμβατοί, εγώ ήμουν σε μια εκδήλωση του δήμου και συγκινήθηκα. Έχουμε 100% συμβατότητα και μας έδωσε αισιοδοξία. Υπάρχει ένα 60% του να γίνεις εντελώς καλά. Κι έτσι προχωρήσαμε», ανέφερε ο Γιάννης Μώραλης, λέγοντας πως περίπου δυόμισι μήνες έγινε η μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Οι ασθενείς που μεταμοσχεύονται έχουν δύο φορές γενέθλια. Την ημέρα που γεννήθηκαν και την ημέρα που έκαναν μεταμόσχευση. Ξαναγεννιέται, κάνει τα εμβόλια που κάνει ένα παιδί όταν γεννιέται», κατέληξε ο Γιάννης Μώραλης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.