search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:34
MENU CLOSE

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για δημοσίευμα

21.09.2019 18:51
ΥΠΕΞ προς Ερντογάν: Μια χώρα που «κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις, δεν είναι σε θέση να κουνά δάχτυλο σε κανέναν» - Media

 

Δεν είναι καινούργια και τελεί εν γνώσει του υπουργείου Εξωτερικών η υπόθεση στην οποία αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Βραδυνή της Κυριακής”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Υπογραμμίζεται ακόμη πως όπως επισημάνθηκε και από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη, αλλά και όπως προκύπτει από το ίδιο το εν λόγω δημοσίευμα, το ελληνικό Δημόσιο έχει ήδη κινηθεί νομικά, δια μέσου νομικού εκπροσώπου του στην Ιαπωνία. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και παρακολουθείται στενά.

«Το υπουργείο Εξωτερικών θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες, τόσο στην Ιαπωνία, όσο και στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς υπεράσπιση και προάσπιση της πάσης φύσεως οικονομικών και εμπορικών συμφερόντων της χώρας διεθνώς, καθώς και υπέρ της εξωστρεφούς ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:31