search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:06
MENU CLOSE

Ιωάννης Αγγελής: Mε ανύπαρκτα στοιχεία ενέπλεξαν τον Πικραμμένο στην υπόθεση Novartis

22.09.2019 05:25
Υπόθεση Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος ζητά κατ

Νέες διαστάσεις προσδίδει στην υπόθεση Novartis και τους χειρισμούς για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, η κατάθεση του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή.

Αίσθηση προκαλούν όσα περιγράφει ο ίδιος και δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, αναφορικά με τη σύνταξη δικογραφίας σε βάρος του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, με την επίκληση βίντεο από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη το οποίο -κατά τον ίδιο- ήταν ανύπαρκτο.

“Μου είπε (σ.σ. η Ε. Τουλουπάκη): Έχουμε ένα βίντεο όπου ο Φρουζής αναφέρει ότι έκανε ένα δωράκι 100.000 ευρώ στον κ. Πικραμμένο».

Την ρώτησα αν το έχει στείλει στις εγκληματολογικές υπηρεσίες για απομαγνητοφώνηση. Μου είπε ότι δεν το έχει στείλει. Της έδωσα παραγγελία να το στείλει αύριο το πρωί, αλλά πριν να μου το φέρει να το δω. Την επόμενη μέρα μου είπε “Συγγνώμη, έκανα λάθος, δεν υπάρχει τέτοιο βιντεο για τον Πικραμμένο”.

Τη ρώτησα γιατί έβαλε τον κ. Πικραμμένο στη δικογραφία υπόπτων προς τη Βουλή και εκείνη ουδεμία απάντηση μου έδωσε”, αναφέρει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ιωάννης Αγγελής.

Αυτή η καταγγελία και όλες οι υπόλοιπες περί προχειρότητας, προειλημμένων αποφάσεων, απειλών προς τους επιθεωρητές και Fast track διαδικασίες χωρίς δικονομικούς κανόνες, με τον περιβόητο “Ρασπούτιν” στη μέση, έχει βάλει στο μικροσκόπιο η ΝΔ, για να αποφασίσει το αδίκημα βάσει του οποίου θα ζητά Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο Ιωάννης Αγγελής είναι καταπέλτης σε ότι αφορά το ρόλο του “Ρασπούτιν”, τη σχέση του ίδιου με την εισαγγελέα Τουλουπάκη και τους χειρισμούς της ίδιας στην υπόθεση Novartis.

«Η κ. Δημητρίου με διαβεβαίωσε ότι ο “Ρασπούτιν” είναι μέλος της κυβέρνησης και ότι το ένα του πόδι πατάει στον ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο στη ΝΔ. Ήμουν απολύτως βέβαιος ότι οι εισαγγελείς Διαφθοράς δεν ενεργούσαν με δική τους πρωτοβουλία. Πίσω από αυτούς υπήρχε μια αόρατη δύναμη, ένα τρίτο πρόσωπο που κινούσε τα νήματα χειρισμού της υπόθεσης. Όταν ρωτούσα την κ. Τουλουπάκη ποιος είναι ο στόχος της σε αυτή την υπόθεση μου έλεγε “θα ασκήσουμε διώξεις, θα στείλουμε την υπόθεση στον ανακριτική και αυτός θα βρει την άκρη…», δηλώνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:06