search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34
MENU CLOSE

Ημέρα ντέρμπι: Για πρώτη φορά σε 60 χρόνια την ίδια μέρα ΠΑΟ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Άρης – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

22.09.2019 06:37
Φεστιβάλ γεύσεων στο Μarkopoulo Park – Καλλίδης, Αλέρτας, Ψυχούλη και Τσιοτίνης μαγειρεύουν «εκπλήξεις» στο 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  - Media

 

Τη διεξαγωγή δύο ντέρμπι για πρώτη φορά στα 60 χρόνια της Εθνικής θα ζήσουμε ως Έλληνες φίλαθλοι.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλα ντέρμπι, αυτό της Θεσσαλονίκης και εκείνο των «αιωνίων», με το καθένα από αυτά να έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η 4η αγωνιστική συνεχίζεται στις 15:00, καθώς η ΑΕΛ υποδέχεται την Ξάνθη που είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει ξεκινήσει με «τρία στα τρία» τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Οι «βυσσινί» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, με τους Ακρίτες να είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Στις 18:30 είναι προγραμματισμένο το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει και εκείνοι το «3 στα 3» στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, όμως αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» και, μάλιστα, με επιβλητικό τρόπο απέναντι στον Παναθηναϊκό με το 4-0 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μία ώρα αργότερα, στις 19:30, η Λαμία υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο βαθμούς μετά τις ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, ενώ την προηγούμενη Κυριακή ηττήθηκαν με σχετική ευκολία από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Νεοσμυρνιώτες με τη νίκη επί της ΑΕΛ κατάφεραν να σβήσουν τους τρεις από τους έξι βαθμούς που τους είχαν αφαιρεθεί από τη βαθμολογία και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια σήμερα κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Στις 20:30 τα φώτα θα πέσουν στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που η κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Οι «πράσινοι» ψάχνουν αντίδραση μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και παράλληλα να κάνουν το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα μετά την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ την Τετάρτη για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34