search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:24
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Έδειρε την κόρη του για ένα SMS

22.09.2019 06:54
Ηράκλειο: Έδειρε την κόρη του για ένα SMS - Media

 

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου παρέπεμψε ο εισαγγελέας έναν 52χρονο Αλβανό, στον οποίο άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή αφού σακάτεψε στο ξύλο την ανήλικη κόρη του!

Σύμφωνα με το protothema, το περιστατικό συνέβη στο Ατσαλένιο του Ηρακλείου και αφορμή ήταν ένα… SMS που έφτασε στο κινητό της 15χρονης κόρης του δράστη, που μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι τους από το σχολείο. Μόλις ο πατέρας άκουσε τον ήχο του μηνύματος, της άρπαξε το κινητό, διάβασε το SMS και άρχισε να ξυλοκοπεί το κορίτσι με τόση μανία, ώστε κατέληξε στο νοσοκομείο!

Εκεί έφτασαν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι πήραν καταθέσεις τόσο από την 15χρονη όσο και από τη μητέρα της. Ο 52χρονος συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, κρατείται ως την δίκη του που θα γίνει την Δευτέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30