search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:11
MENU CLOSE

Απείλησαν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Θα σου κόψουμε το λαρύγγι» – Το σημείωμα και το μαύρο τζιπ

22.09.2019 09:44
Στο αρχείο η υπόθεση για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή - Media

 

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, που πριν από τρία χρόνια βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Από εκείνη την ημέρα η κυρία Σταυρούλα Τομπάζη παλεύει να αποδείξει ότι ο θάνατoς της κόρης της δεν ήταν μια απλή αυτοκτονία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Λίνας αποκάλυψε ένας άντρας που επέβαινε σε μαύρο τζίπ, την πλησίασε στις αρχές του μήνα στο νεκροταφείο και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της.

«Την ώρα που πήγα εκεί άνοιξε ακόμα λίγο το παράθυρο και μου κόλλησε ένα χαρτί στα μούτρα, το οποίο έγραφε “εάν δεν κλείσεις το στόμα σου, εάν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψουμε το λαρύγγι”» δήλωσε η Σταυρούλα Τομπάζη.

«Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθισα λίγο εκεί στη Γαλήνη μου που έχω ένα παγκάκι και από εκεί και πέρα πήρα μετά το δρόμο για το σπίτι μου».

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Η μητέρα της βαθιά μέσα της πιστεύει πως οι πρόσφατες απειλές που δέχτηκε συνδέονται με τους ανθρώπους που οδήγησαν το παιδί της στον θάνατο.

«Η δική μου εκδοχή είναι ότι δεν μπορεί καταρχήν να είναι κάποιος άσχετος, γιατί εντάξει δεν μπορεί να σου κάνουνε πρωί πρωί μία τέτοια πλάκα. Εγώ πιστεύω και πολύ πιθανόν κιόλας να είναι κάποιοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Γαλήνης μου».

Δικηγόρος οικογένειας φοιτήτριας: «Απειλούν όλη την οικογένεια»

«Απειλήθηκε η κόρη και η ξαδέλφη. Έχει μια σημασιολογία η κόρη που απειλήθηκε ήταν πιο κοντά στη Γαλήνη και η ξαδέλφη ζούσε μαζί της τον πρώτο καιρό , δούλευαν και μαζί στη Θεσσαλονίκη. Άρα ο κύριος που απείλησε δεν είναι τυχαίος» τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Αντώνης Ξυλουργίδης.

Η μητέρα της φοιτήτριας, μόλις συνήλθε από το σοκ, ενημέρωσε την ασφάλεια και κατέθεσε μήνυση προκειμένου να εντοπιστεί ο άνδρας που θέλει να της κλείσει το στόμα, ώστε να μην αποκαλυφθεί ποτέ το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από το θάνατο της Γαλήνης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός video και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία. Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Σταυρούλα Τομπάζη, τη μοιραία ημέρα «η Γαλήνη δούλευε μαζί με μια φίλη της. Ήταν πολύ καλά, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και μετά συναντήθηκε με τον φίλο της. Ήταν περίπου 20:30 το βράδυ. Δεν ξέρω τι είπαν, η Γαλήνη έφυγε από εκεί, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην εστία στο δωμάτιό της στον 7ο όροφο, πήρε φαγητό στην συγκάτοικό της, μπαίνει μέσα και της λέει έρχομαι σε πέντε λεπτά, πετιέμαι μέχρι τον 9o. Ανεβαίνει η Γαλήνη στον 9o όροφο και δεν κατέβηκε ποτέ. Τι συνέβη στον 9ο όροφο, δεν μπορώ να ξέρω».

Πηγή: star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:11