13/07/2020 18:41:14

Περικοπές στα υψηλά συμβόλαια στον ALPHA

«Ξαφνικό» τέλος για σειρά του Alpha - Media

 

Η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ALPHA από τον όμιλο Βαρδινογιάννη ήταν από τις ειδήσεις που ταρακούνησαν το τηλεοπτικό τοπίο.

Η αγοραπωλησία αφού πέρασε από όλα τα στάδια τελικά εγκρίθηκε και από τηνς επιτροπή ανταγωνισμού αλλά και από το ΕΣΡ. Ήδη στο ΔΣ του καναλιού η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει την πλειοψηφία οπότε και παίρνει τις όποιες αποφάσεις.

Όπως είχε γίνει γνωστό η νέα διοίκηση επιθυμεί εξορθολογισμό των οικονομικών. Στόχος της είναι να περιοριστούν οι ζημιές και να ξεκινήσει το κανάλι να αποδίδει θετικούς ισολογισμούς προκειμένου να παρουσιάσει κέρδη την επόμενη μέρα.

Αυτό φυσικά είχε αντίκτυπο στις αμοιβές των παρουσιαστών.

Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» υπήρξαν περικοπές στις αμοιβές των παρουσιαστών του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το σχετικό υπήρξαν παρουσιαστές που αντιλήφθηκαν την κατάσταση και δέχτηκαν τις μειώσεις και άλλοι όχι, μένοντας μάλιστα ευχαριστημένοι και με τα νέα δεδομένα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεγάλο ζητούμενο για το κανάλι θα είναι το 2020.

Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη και μέχρι στιγμής και από τις δύο πλευρές τηρείται σιγή ιχθύος και ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλέορασης είναι στο κανάλι από το 2005 οπότε και πήρε μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 σε μία κίνηση που συντάραξε την επικαιρότητα εκείνη την εποχή.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.