18/09/2020 12:51:28

Ζευγάρι αναζητά γυμνούς σερβιτόρους για τη δεξίωση του γάμου του

Ζευγάρι αναζητά γυμνούς σερβιτόρους για τη δεξίωση του γάμου του - Media

 

Κάθε δεξίωση γάμου έχει τις ιδιαιτερότητές της, ωστόσο, η δεξίωση ενός ζευγαριού από το Μπέρκσαϊρ ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το εν λόγω ζευγάρι αυτόν τον καιρό αναζητά σερβιτόρους για τη δεξίωση του γάμου του, ωστόσο, θα προσλάβει εκείνους που θα πληρούν μια συγκεκριμένη προϋπόθεση που σε καμιά περίπτωση δε θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως συνηθισμένη.

Οι μελλόνυμφοι πρόκειται να υποδεχθούν τους καλεσμένους τους γυμνούς και το ίδιο επιθυμούν να είναι και οι σερβιτόροι της δεξίωσής τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που είναι γυμνιστές αναζητά τέσσερα άτομα και δύο ανθρώπους για το μπαρ μέσω αγγελίας που δημοσιεύτηκε στο bark.com, το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς αυτοί που είχαν προσλάβει παραιτήθηκαν λόγω της ιδιαιτερότητας της δεξίωσης…

Η δεξίωση του γάμου θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό σπίτι του γαμπρού στο Μπέρκσαϊρ, όπου αναμένεται να παραβρεθούν 30 ολόγυμνοι καλεσμένοι.

«Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ είμαστε γυμνιστές και γιορτάζουμε αυτόν τον τρόπο ζωής, όπως η οικογένειά μας και οι φίλοι μας, οπότε ο ένας γυμνός γάμος είναι ο μόνος τρόπος που θέλουμε να ανταλλάξουμε όρκους ο ένας στον άλλον», αναφέρει η αγγελία.

«Εξετάσαμε το ενδεχόμενο να έχουμε ντυμένο προσωπικό, ωστόσο, δεν νιώθουμε άνετα με την παρουσία ντυμένων ανθρώπων, οπότε γιατί να νιώσουμε άβολα την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής μας;», σημειώνει μεταξύ άλλων ενώ παρακάτω συμπληρώνει προσθέτει: «Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι κάτι που ο μέσος σερβιτόρος θα ήταν χαρούμενος να το κάνει, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ανθρώπους που είναι άνετοι με το σώμα τους ή να είναι γυμνιστές».

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου και μέσω της αγγελίας το ζευγάρι ελπίζει να βρει προσωπικό. Μάλιστα, κάθε εργαζόμενος θα λάβει κάτι παραπάνω από 33 ευρώ την ώρα για την εργασία του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.