search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Ο Μαυροειδάκος «έπαθε» Μπαλάσκα: Οι θρασύδειλοι αναρχομπαχαλάκηδες να πάρουν το μήνυμα – Τόσο καιρό είχαμε το «Πανδοχείον τα Εξάρχεια» (Video)

23.09.2019 06:40
Ο Μαυροειδάκος «έπαθε» Μπαλάσκα: Οι θρασύδειλοι αναρχομπαχαλάκηδες να πάρουν το μήνυμα - Τόσο καιρό είχαμε το «Πανδοχείον τα Εξάρχεια» (Video) - Media

 

«Είναι αυτό που λέγαμε ότι πρέπει επιτέλους στα Εξάρχεια να εφαρμοστεί ο νόμος», δήλωσε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

«Πρέπει να μην υπάρχουν υπό κατάληψη κτίρια, πρέπει αυτοί οι θρασύδειλοι αναρχομπαχαλάκηδες να πάρουν το μήνυμα ότι η αστυνομία είναι εδώ και θα είναι για πολύ καιρό εδώ μέχρι να φύγουν αυτοί από την πλατεία. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα οι ιδεολόγοι να είναι εκεί, να μιλάνε, να ανταλλάσουν απόψεις, είναι πολλά χρόνια εκεί, γίνεται ελεύθερη διακίνηση ιδεών και μπορούν να μιλουν οι αναρχικοί, δημοκρατία έχουμε, αλλά από τη στιγμή που θα σηκώσουν χέρι, το οποίο θα κρατάει μολότοφ είτε καδρόνι, είτε θα σπάσουν βιτρίνες, η αστυνομία πρέπει, έπρεπε και δεν ήταν εκεί, τώρα όμως οι εντολές είναι συγκεκριμένες», πρόσθεσε.

«Πανδοχείον τα Εξάρχεια αυτό ήταν τόσο καιρό, να μην κοροϊδευόμαστε», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40