search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Αγόρασαν καινούργιες καρέκλες στον ΑΝΤ1

23.09.2019 06:54
Αγόρασαν καινούργιες καρέκλες  στον ΑΝΤ1 - Media

 

Με καινούριες καρέκλες βρήκε η Δευτέρα τα τηλεοπτικά στούντιο του Ant1.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, αφορμή ήταν το ατύχημα του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη on air, την περασμένη Παρασκευή. Ο πολύπειρος παρουσιαστής έσκυψε προς το μέρος της συμπαρουσιάστριάς του για να δει κάτι και η καρέκλα γλίστρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος – ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ενώ στον αέρα βρισκόταν η καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Ant1 ο καλεσμένος δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης είχε επίσης μια παρόμοια εμπειρία. Ενώ συνομιλούσε με τους υπολοίπους σε πάνελ, η καρέκλα του γλίστρισε και βρέθηκε κι αυτός στο έδαφος!

Όπως μαθαίνουμε, το κακό… τρίτωσε, καθώς επίσης την Παρασκευή, την ίδια μέρα με την «τούμπα» του Γιώργου Παπαδάκη, ανάλογο ατύχημα είχε ένας καλεσμένος της εκπομπής, ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, όμως κατά την διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος.

Έτσι, πρωί πρωί σήμερα Δευτέρα, όλες οι παλιές καρέκλες αντικαταστάθηκαν από το κατάστημα επίπλου που τις παρείχε στην εκπομπή. Ήρθαν καινούριες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, που -τουλάχιστον – φαίνονται πιο… σταθερές

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:29