search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:02
MENU CLOSE

Ελένη Καστάνη: «Ομολογώ ότι πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο… οι συνάδελφοι θα τρελαθούν»

23.09.2019 08:07
Ελένη Καστάνη: «Ομολογώ ότι πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο… οι συνάδελφοι θα τρελαθούν» - Media

 

Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν η Ελένη Καστάνη μιλώντας για όλους και για όλα.

«Ομολογώ πως πήρα 10,000 ευρώ το επεισόδιο, μία φορά, αλλά δεν θέλω να πω σε ποια σειρά γιατί οι συνάδελφοι θα τρελαθούν!» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, μιλώντας για τα υπέρογκα ποσά της «χρυσής» εποχή της τηλεόρασης, ενώ σχετικά με τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή η ηθοποιός τόνισε πόσο πολύ περίμενε αυτήν τη στιγμή. «Οι παραγωγοί του Μάρκου Σεφερλή μου είπαν πως περίμεναν ότι θα τους κλείσω το τηλέφωνο. Τους είπα ότι κακώς το περίμεναν, γιατί εγώ ήθελα χρόνια να δουλέψω με τον Μάρκο. Μπορεί να διαφωνώ σε κάτι μαζί του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να υποκλιθώ στο ταλέντο του». Μιλώντας για το κόψιμο του σίριαλ «Κάνε γονείς να δεις καλό» η ηθοποιός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της: «Μου στοίχισε περισσότερο καλλιτεχνικά, δεν μπορώ να το χωνέψω ότι σταμάτησε αυτό το σίριαλ. Για εμένα δεν έπρεπε να σταματήσει.» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στη στροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην υποκριτική, τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να κάνει την «αστυνομία του θεάτρου».

«Δεν είχα κάποια σκηνή μαζί με τον Ντάνο, αλλά δεν θα κάνω και την αστυνομία θεάτρου να αποκλείω κόσμο» είπε συγκεκριμένα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01