search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:25
MENU CLOSE

Ακροδεξιός σχολιαστής προκαλεί: «Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, είναι προπαγάνδα της Αριστεράς»

23.09.2019 08:22
Ακροδεξιός σχολιαστής προκαλεί: «Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, είναι προπαγάνδα της Αριστεράς» - Media

 

Ένα νέο φυντάνι οπαδός του Τραμπ, ξεπήδησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με το όνομα Ντινές Ντε Σόουζα. Το τι λέει το στόμα του όταν το ανοίξει δεν περιγράφεται. Γ

ια παράδειγμα λέει ότι η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει αλλά είναι προπαγάνδα της αριστεράς.

Λέει επίσης πως η 16χρονη Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούμπεργκ που πήγε στις ΗΠΑ χρησιμοποιεί προπαγάνδα όμοια με εκείνη των ναζί, όπου εμφανίζεται ένα ξανθό κορίτσι με πλεξούδες στα μαλλιά.

Η Τούμπεργκ ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους σε 150 χώρες να βγουν στους δρόμους για την κλιματική αλλαγή, αλλά είναι προιόν της αριστεράς που χρησιμοποιεί μεθόδους προπαγάνδας των ναζί, είπε ο Ντε Σόουζα.

Ο ακροδεξιός Ντε Σόουζα είναι ορκισμένος οπαδός του Τραμπ αλλά καταδικάστηκε για κακούργημα για παράνομες προεκλογικές εκστρατείες το 2012.

«Η σημερινή προοδευτική Αριστερά μαθαίνει ακόμα το παιχνίδι της από μια προηγούμενη Αριστερά στη δεκαετία του 1930» λέει ο καταδικασμένος ακροδεξιός, ενώ στο twitter γράφει ότι η Τούνμπεργκ είναι ένα πολιτικό πιόνι της αριστεράς για να σπείρει την αναρχία.

Ευτυχώς υπάρχουν και νοήμονες άνθρωποι οι οποίοι σε κάθε ποστ του για την ψεύτικη κλιματική αλλαγή τον περνάνε κόσκινο στο twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:25