search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:38
MENU CLOSE

Τα συγκλονιστικά λόγια της Μαρίας Χούκλη για τον καρκίνο (Video)

23.09.2019 09:29
Τα συγκλονιστικά λόγια της Μαρίας Χούκλη για τον καρκίνο (Video) - Media

 

Τρεις δημοσιογράφοι, η Μαρία Χούκλη, η Μάγια Τσόκλη και η Ρέα Βιτάλη κλήθηκαν να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα για τον καρκίνο μιλώντας στο 6ο Πανελλήνιο Forum «Διευρύνοντας τα Σύνορα» της οργάνωσης «Γυναίκες Στην Ογκολογία» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις ιστορίες γυναικών. Ιστορίες με πόνο αλλά και πολλή αγάπη. Τρεις διαφορετικές ιστορίες μέσα από τις οποίες οι πρωταγωνίστριες έστειλαν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, δίνοντας συμβουλές, θάρρος και κουράγιο σε όσους νοσούν.

Η Μαρία Χούκλη μίλησε για τη δική της εμπειρία, στέλνοντας το δικό της δυνατό μήνυμα για την ασθένεια.

«Ο καρκίνος σε αλλάζει, και προς το καλύτερο και προς το χειρότερο. Μαθαίνεις, όμως, να εκτιμάς τα καλά πράγματα. Θυμάμαι έκλαιγα για ώρες. Φρόντισα, όμως, να μην κλειστώ στο σπίτι μου. Να μη νιώσω άρρωστη ακόμη και όταν ήμουν πολύ άρρωστη. Γιατί πίστευα με αυτό τον τρόπο ότι κοροϊδεύω τον καρκίνο. Συνέχισα κανονικά την επαγγελματική μου δραστηριότητα και την κοινωνική μου ζωή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δεκαεπτά χρόνια πέρασαν και ακόμη είμαι αγχωμένη όταν έρχεται η ώρα για το τσεκ απ. Στο μυαλό μας να μην έχουμε την εντύπωση ότι καρκίνος ίσον θάνατος. Δεν είναι έτσι», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37