search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:30
MENU CLOSE

Στην αγκαλιά της Τζένης Μπαλατσινού απόλαυσε Florence and The Machine ο Βασίλης Κικίλιας 

23.09.2019 11:41
«Κλείδωσε» το lockdown για έναν μήνα - Επιβεβαίωση από Κικίλια - Προς ανοιχτά δημοτικά, κλειστά λύκεια, ερωτηματικό για τα γυμνάσια - Media

 

Στο Ηρώδειο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος απόλαυσε το συγκρότημα Florence and the Machine στην αγκαλιά της συζύγου τού Τζένη Μπαλατσινού. 

Ο Βασίλης Κικίλιας ξέκλεψε λίγο χρόνο από το βαρύ του πρόγραμμα και απόλαυσε μία – ομολογουμένως – μαγική βραδιά. Όπως είναι το «Π» σε θέση να γνωρίζει μεγάλη φαν του συγκροτήματος είναι η Τζένη Μπαλατσινού αφού δεν υπήρξε τραγούδι που να μην ήξερε και να μην σιγοτραγουδούσε. 

Παρά την υπέροχη βραδιά, ο Βασίλης Κικίλιας δεν έπαψε να κρυφοκοιτάζει το κινητό του κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Σε νευραλγικό πόστο ο κ. Κικίλιας λογικό θα μπορούσε να πει κανείς! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:29