search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:25
MENU CLOSE

«Επικίνδυνες μόδες»: Η Μητρόπολη Αργολίδας τα έβαλε με τη… γιόγκα και τις πιλάτες

23.09.2019 13:38
«Επικίνδυνες μόδες»: Η Μητρόπολη Αργολίδας τα έβαλε με τη… γιόγκα και τις πιλάτες - Media

 

Με τη γιόγκα, τον διαλογισμό, τις πιλάτες και γενικά τις «εναλλακτικές πρακτικές» τα έβαλε η Μητρόπολη Αργολίδας, διοργανώνοντας εκδήλωση υπό τον τίτλο «επικίνδυνες πρακτικές».

Την εκδήλωση διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής, 23 Νοεμβρίου, το γραφείο επί των αιρέσεων της Μητρόπολης από κοινού με την «πανελλήνια ένωση γονέων για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού».

Σύμφωνα με την αφίσα της εκδήλωσης που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Μητρόπολης, το πρόγραμμα περιελάμβανε συζήτηση με θέμα «τι είναι η γιόγκα», για τις «σχέσεις της γιόγκα με εναλλακτικές θεραπείες και γυμναστική» καθώς και απαντήσεις σε τυχόν απορίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γιόγκα δέχεται κριτική από την Εκκλησία: Σε παλαιότερη ανάρτησή της η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η γιόγκα δεν είναι γυμναστική, αλλά πνευματικό μονοπάτι, το οποίο σύμφωνα με τις μελέτες των ειδικών, αλλά και τον γκουρού Ραζνίς μπορεί να οδηγήσει σε ‘’προσωρινή ή μόνιμη απώλεια της λογικής’’».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:24