search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:40
MENU CLOSE

Mega: Δύο οι πιθανοί διεκδικητές για την ταινιοθήκη

23.09.2019 14:19
Mega: Αναμένουν δικαστική απόφαση για να εκπέμψει - Media

 

Η επόμενη μεγάλη μάχη στην τηλεόραση θα δοθεί για την ταινιοθήκη του Mega, σύμφωνα με τις «Τυπολογίες».

Ο πλειστηριασμός επί του περιουσιακού στοιχείου της Τηλέτυπος αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα, καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη χαρτογράφηση των πνευματικών δικαιωμάτων της ταινιοθήκης του σταθμού.

Οι δύο τελευταίες αποτιμήσεις της ταινιοθήκης του Mega, που έγιναν εξαιτίας της ενεχυρίασής της για τη λήψη του ομολογιακού δανείου, ήταν 117 εκατ. ευρώ στις 31/12/2014 και 89,5 εκατ. ευρώ στις 30/9/2015.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα διεκδικήσουν την ταινιοθήκη ενδέχεται να είναι δύο. Από τη μία ένα σχήμα που θα εκφράζει την ΕΙΤΗΣΕΕ και από την άλλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο δεύτερος έχει ήδη κερδίσει έναν πλειστηριασμό για την απόκτηση των εντύπων του ΔΟΛ και τη συμμετοχή στο Mega, πληρώνοντας συνολικά μαζί με τους φόρους 29 εκατ. ευρώ. Αν αποκτήσει και την ταινιοθήκη, τότε το παιχνίδι στην τηλεόραση αλλάζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:38