search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19
MENU CLOSE

H MIG ξεκαθαρίζει: Δεν πωλείται η ΔΕΛΤΑ – «Εκ του ασφαλούς ανέξοδες επικοινωνιακές προσπάθειες»

23.09.2019 14:38
Εφιάλτης για τον Ερντογάν: H Ρωσία εξασφαλίζει στην Αίγυπτο τα μέσα για κυριαρχία στη Μεσόγειο - Media
 
Σε διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύματα, τα οποία εμφανίζουν εταιρεία από τον χώρο των γαλακτοκομικών να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της ΔΕΛΤΑ προχώρησε η ΜΙG, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΔΕΛΤΑ δεν πωλείται ούτε άλλη εταιρεία του ομίλου Vivartia.
 
Η ανακοίνωση της MIG αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία εμφανίζεται το ενδιαφέρον εταιρείας του κλάδου των γαλακτοκομικών για την εξαγορά της ΔΕΛΤΑ με την απαραίτητη βεβαίως διευκρίνιση – ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΕΠΩΛΕΙΤΟ – και δεδομένου ότι έχουν ξανά υπάρξει παρόμοια περιστατικά, η Διοίκηση της Vivartia αλλά και της MIG επαναλαμβάνει ότι όλα αυτά αποτελούν εκ του ασφαλούς ανέξοδες επικοινωνιακές προσπάθειες και ευσεβείς πόθους των κατά καιρούς επίδοξων ενδιαφερομένων.
 
Άλλωστε είναι προφανές ότι υπό τις ίδιες προϋποθέσεις και η ΔΕΛΤΑ θα μπορούσε να δηλώσει ενδιαφερόμενη για την εξαγορά οποιασδήποτε άλλης εταιρείας του κλάδου στην χώρα. Τέλος για την σοβαρότητα των ενεργειών όλων, η Διοίκηση της MIG επιθυμεί να επαναλάβει ότι οι προτεραιότητες των επιχειρηματικών σχεδιασμών της έχουν επανειλημμένα εκφρασθεί με επίσημες ανακοινώσεις και σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης όχι μόνο της ΔΕΛΤΑ αλλά και οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου Vivartia.»
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19