search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Πώς η κατάρρευση του Thomas Cook κατέστρεψε το γάμο του… Thomas Cook (Photos)

23.09.2019 15:01
Πώς η κατάρρευση του Thomas Cook κατέστρεψε το γάμο του... Thomas Cook (Photos) - Media

 

Διεκδικεί βραβείο ατυχίας… Ο λόγος για έναν Βρετανό που είχε κλείσει γαμήλιο πακέτο για τη Ρόδο με το πρακτορείο Thomas Cook το οποίο κατέρρευσε αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες τουρίστες, όπως και τον άτυχο Βρετανό, ο οποίος κινδυνεύει να… χάσει το γάμο του.

Η κρίσιμη λεπτομέρεια; Ο άτυχος τουρίστας ονομάζεται… Thomas Cook.

O ίδιος και η σύντροφός του βρίσκονται στη Ρόδο από τις 18 Σεπτεμβρίου και μάλιστα, σχεδόν οι μισοί από τους καλεσμένους είχαν κλείσει ταξιδιωτικά πακέτα με τη Thomas Cook προκειμένου να έρθουν στον γάμο, συμπεριλαμβανομένου και του κουμπάρου.

Αλλά, όπως ενημερώθηκε το ζευγάρι μετά την πτώσευση, ο γάμος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γίνει καθώς το πακέτο που είχαν κλείσει περιελάμβανε τη γαμήλια τελετή, τα λουλούδια, τη γαμήλια τούρτα, τη διακόσμηση και τη μουσική, τη στιγμή μάλιστα που για όλα αυτά έχουν ξοδέψει σχεδόν 10.000 λίρες.

«Νιώθω συντετριμμένος. Έχουμε πάνω από 30 φίλους και άτομα της οικογένειάς μας που περιμένουμε να έρθουν, αλλά έχουν κολλήσει στη Βρετανία. Ο κουμπάρος μου είναι ακόμα στην Αγγλία και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Προγραμματίζω εδώ και δύο χρόνια αυτό το γάμο και όλα κινδυνεύυουν να καταστραφούν. Έχουμε πληρώσει για τα πάντα. Είναι απογοητευτικό. Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 29χρονος Thomas Cook.

Ενώ η 27χρονη σύντροφός του Amelia Binch πρόσθεσε: «Μας κοστίζει σχεδόν 10.000 λίρες και καθόμαστε και περιμένουμε αγχωμένοι, δεν ξέρουμε αν παντρευόμαστε. Είμαστε πραγματικά ανήσυχοι. Μας λένε ότι μπορούμε να πετάξουμε για Μάντσεστερ ή Λονδίνο ακόμα και σήμερα. Έχουν πει ότι θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε στιγμή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15