search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55
MENU CLOSE

Κουβέλης: Αναγκαία η χρηματοδότηση των ΜμΕ από τις τράπεζες

21.04.2012 11:05
Κουβέλης: Αναγκαία η χρηματοδότηση των ΜμΕ από τις τράπεζες - Media

Τις θέσεις του κόμματος παρουσίασε σε συνάντηση του με μικρομεσαίους επιχειρηματίες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Τις θέσεις του κόμματος παρουσίασε σε συνάντηση του με μικρομεσαίους επιχειρηματίες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Ειδικότερα, προώθησε το γεγονός ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. σκοπεύει να στηρίξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν από έλλειψη ρευστότητας και κλείνουν και τροφοδοτούν την ανεργία που καλπάζει. Οι παραινέσεις προς τις τράπεζες να κινητοποιήσουν διαθέσιμους πόρους και να χρηματοδοτήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν αρκούν».

Εξέφρασε επιπλέον την πεποίθηση ότι το τραπεζικό σύστημα πρέπει να ενισχύεται με την ανακεφαλαίωση, να χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις, με συγκεκριμένη δέσμευση για συγκεκριμένους ποσοτικούς στόχους, καθώς και να αυξηθούν τα διαθέσιμα ποσά του Ταμείου Εγγύησης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για να υπάρξει χρηματοδότησή τους με ευνοϊκούς όρους από τις τράπεζες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55