search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Χρυσή Αυγή εναντίον Ευθυμίου

21.04.2012 12:41
Χρυσή Αυγή εναντίον Ευθυμίου - Media

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, καταδικάζει την επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου.

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, καταδικάζει την επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης» και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα και να δημιουργήσουν ένα μέτωπο για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών.

 «Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:54