15/07/2020 06:58:42

Η δημιουργός αποκαλύπτει για τα «Φιλαράκια»: Ο Τζόι θα παντρευόταν και θα είχε έξι παιδιά (Photos)

Η δημιουργός αποκαλύπτει για τα «Φιλαράκια»: Ο Τζόι θα παντρευόταν και θα είχε έξι παιδιά (Photos) - Media

 

Η δημιουργός των φίλων λέει ότι σκέφτεται ότι ο Joey θα παντρευτεί και ότι έχει έξι παιδιά μέχρι τώρα

Έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρώτη προβολή των «Friends»(Φιλαράκια) στην τηλεόραση και 15 χρόνια από τότε που τελείωσε.

Και σε αυτά τα 15 χρόνια, είχαμε πολύ χρόνο να αναρωτηθούμε τι συνέβαινε με τους χαρακτήρες, αν ήταν ακόμα στις οθόνες μας.

Ένας από τους συν-δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς αποκάλυψε τι πιστεύει ότι θα συνέβαινε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Marta Kauffman παρακολούθησε την 25η επέτειο της σειράς στο Tribeca TV Festival.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Magazine, φαίνεται ότι η παρέα έλαβε τα happy ends που της άξιζαν.

Η Kauffman δήλωσε: «Νομίζω ότι η Monica και ο Chadler παραμένουν μαζί, έχουν τα δίδυμά τους και τα πάνε σπουδαία. Πιστεύω ότι ο Joey έχει αποκτήσει έξι παιδιά, νομίζω ότι είναι παντρεμένος και έχει έξι παιδιά. Νομίζω ότι ο Ross και η Rachel είναι ακόμα μαζί και ότι η Emma υποβάλλεται σε θεραπεία».

«Και η Phoebe και ο Mike είναι ακόμα μαζί. Η Phoebe και ο Mike είναι σίγουρα ακόμα μαζί και είτε έχουν υιοθετήσει είτε έχουν κάνει παιδιά», πρόσθεσε.

Ακόμη, η Kauffman τόνισε ότι ποτέ δεν θα υπάρξει επίσημη επανεκκίνηση ή αναβίωση της σειράς.

«Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό. Ένας από αυτούς είναι ότι πρόκειται για ένα σόου για εκείνη την εποχή στη ζωή σας, όταν οι φίλοι σας είναι η οικογένειά σας και μόλις αρχίσετε να έχετε οικογένεια, αυτό αλλάζει, έτσι δεν θα είναι αυτό που βρίσκεται στο επίκεντρο του σόου. Αλλά ο άλλος λόγος είναι ότι δεν πρόκειται να είναι αυτό που κάναμε», επισήμανε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.